Ammattilaisemme

Osaava henkilökunta on parasta palvelua. Liiketoimintamme juuret ja perusta on alusta lähtien ollut korkea ammattitaito yhdistettynä korkeaan ammattietiikkaan.

Kultaseppä

Kultasepät valmistavat ja korjaavat koruja. Asiakaspalvelussa kultaseppä suunnittelee ja arvioi korujen valmistuksen hintaa. Valmistamme oman malliston lisäksi tilaustöinä klassisia sekä moderneja koruja.

Puhdistamme myymämme korut aina ilmaiseksi asiakkaillemme. Jos korut tarvitsevat kiillotusta tai muuta korjausta, veloitamme siitäkin vain kohtuullisesti.

Kultasepänliike Suokko on aito kultasepänliike, jonka omistus ja käytännön johto on kultaseppä Iiro Suokolla. Korketasoinen koulutus, kansainvälisen ja kotimaisen kaupan kokemus koruista ja jalokivistä tuo varmuutta ja luotettavuutta koko yrityksemme toimintaan.

Gemmologi

Gemmologia on jalokivien tutkimista. Tunnemme jalokivet ja osaamme kertoa niiden aitoudesta, arvosta sekä saatavuudesta.

Emme laadi laboratoriotodistuksia asiakkaidemme jalokivistä, mutta annamme suullisia arvioita. Kun haluat tietää omista jalokivistäsi enemmän, diplomigemmologit Teija Suokko F.G.A. ja Iiro Suokko G.G. arvioivat jalokiviäsi mielellään. Suullisesta arvioista emme veloita.

Yksi useimmiten kysyttyjä palveluitamme on ulkomailta ostettujen korujen jalokivien aitouden ja hinnan arvionti. Jos haluat tietää onnistuiko ostos, vai tuliko ostettua jotain muuta kuin myyjä lupasi, tuo mukanasi osto- ja aitoustodistukset, joita sait kaupanteon yhteydessä. Meidän on paljon helpompi lähteä antamaan oma arviomme ostoksen onnistumisesta, kun saamme ensin hieman taustatietoa korusta. Omien havaintojemme vertaaminen todistuksen antamiin tietoihin soveltuu mukavasti gemmologin nopeaan asiakaspalveluun. Voimme toki arvoida korun ilman todistuksiakin, mutta ilmaisena palveluna toivomme, että meidän ei olisi aloitettava koko tunnistusprosessia täysin alusta.

Omista myytävänä olevista jalokivistä laadimme raportin itse.

Henkilöstö

Iiro Suokko

Iiro Suokko
Kultaseppä ja diplomigemmologi (G.G.)

Teija Suokko

Teija Suokko
Diplomigemmologi (F.G.A.)

Muu henkilöstö

  • Tommi Wilund, A.J.P. (GIA)
  • Heidi Rutanen, A.J.P. (GIA)

Muut alan työt

Kaivertaja
Taidekaiverrus on hienoa käsityötä. Useimmat vihkisormuksemme kaiverretaan käsin parhaimman lopputuloksen vuoksi. Suosittelemme että kaiverrutatte lahjaesineet ja muut korut ostopaikan kaiverruspalveluja käyttäen.

Kelloseppä
Kelloseppämme huoltaa kaikki rannekellot. Osat ja työ veloitetaan erikseen. Annamme vuoden takuun työlle ja vaihdetuille osille. Takuukorjaukset edustamistamme kellomerkeistä lähetämme maahantuojan valtuutettuun huoltoon.

Helmien punonta ja muut erikoistyöt
Otamme vastaan monenlaisia kulta- ja kelloalan erikoistöitä. Korujen korjaus, jalokiven istutuksien tarkistus, valkokultaisten korujen uudelleen rodinointi, sormusten koon muutokset, katkenneiden ketjujen juotokset ja muut perustyöt tehdään parhaita kultasepänalan perinteitä noudattaen huolellisesti ja korua kunnioittaen.