Kanta-asiakkuus

Kultasepänliike Suokon kanta-asiakkuus on ainutlaatuinen etuohjelma, josta hyödyt heti liittymishetkestä.

Helppo ja huoleton

Aina vähintään -10% kanta-asiakasalennus

Suokon kanta-asiakkuus on luotu sinua varten. Meillä et kerää bonusta tai pisteitä, etkä kanna jäsenkorttia lompakossasi. Kanta-asiakashinnat ja edut ovat heti hyödynnettävissäsi, kun olet rekisteröitynyt.Rekisteröimme sinut liikkeessämme tai voit rekisteröityä itse, kun asioit verkkokaupassamme suokko.fi.

Kivijalkamyymälässämme Tuomiokirkonkatu 17:ssa kanta-asiakkuuden tunnistamiseksi riittää, että kerrot nimesi. Nettikaupassa suokko.fi sisäänkirjautuminen takaa sinulle edut. Kanta-asiakkuutemme on ilmainen, eikä velvoita sinua mihinkään.

Kanta-asiakkaillemme nämä edut laajasta koru- ja kellovalikoimastamme

 1. -10 % ... -20 % alennus useimmista tuoteryhmistämme (ei koske Suokko timanttikoruja)
 2. Erikoisalennuksia ja kampanjoita.
 3. Samat kanta-asiakashinnat liikkeessä ja verkkokaupassa.
  Edellyttää kirjautumista Suokko.fi sivustolle. Samalla ostamasi tuotteet kirjautuvat tilillesi ja voit aina palata tarkistamaan vanhoja ostoksiasi.
 4. Ilmainen vuosihuolto Suokolta ostetuille koruille.
  Huolto sisältää pesun ja silmämääräisen kuntotarkistuksen.
 5. 7 päivän palautusoikeus normaalituotteille.
  Sovi avokauppa kaupanteon yhteydessä.
 6. Ajoittaisia kutsuja Kanta-asiakasiltoihin, joissa aina erikoishintatarjouksia.
 7. Pysyt ajan tasalla kampanjoistamme ja rajatuista erikoistarjouksistamme.

Kultasepänliike Suokolta löydät mm. seuraavat korubrandit: Suokko Timanttikorut, Suokko Silver, Titan Factory, Pandora, Thomas Sabo, Tammi Jewellery, Sif Jacobs, Fraboso, Gemma, HardWear, Diamonfire, Ukko, Lanza Carlo, Tissot- ja Calvin Klein -kellot.

Arvostamme suuresti palautettasi

Kerro meille mitä ajatuksia kanta-asiakkuus sinussa herättää. Oletko tyytyväinen tarjoamiimme etuihin tai palveluumme yleensä? Kaikki palaute on meille arvokasta ja pyrimme kehittämään palveluitamme aina asiakkaalle mieluisiksi.

Kanta-asiakkuudesta voit jättää palautetta normaalin palautteen tapaan kotisivujemme yhteyslomakkeella tai Facebookissa.

Asiakastietojen käyttö

Tietoja käytetään vain Kultasepänliike Suokon sisäisessä käytössä, eikä niitä myydä tai luovuteta ulkopuoliselle taholle. Puhelinnumeroa voidaan käyttää asiakasviestinnässä esimerkiksi tekstiviestin tai WhatsApp-viestin lähettämiseen, kun huoltotyö on valmis. Sähköpostiosoitetta käytetään henkilökohtaisten ja yksityiskohtaisia tietoja sisältävien tarjousten lähettämiseen sekä kanta-asiakaskirjeen osoitteena.