Ostamme kultaa ja hopeaa

Olemme Tampereen talousalueen suurin kullanostaja. Tarjoamme korkeimman hinnan heti tilisuorituksena.

Vaihtohyvitystarjous +20% & +2€/g

Hyvitys lahjakorttiin tai vaihdossa uuteen tuotteeseen:

14K kulta

17,88 €/g

18K kulta

22,98 €/g

Yllä olevat hinnat sisältävät normaalin hyvityksen lisäksi +20 % vaihtolisän sekä +2 €/g erikoistarjouksen!  Ilman vaihtoa maksettavat hyvityshintamme näet sivun hintataulukosta.

Kullan myynti on nyt helppoa

Jokaisella meistä on laatikon pohjalle unohtuneita koruja tai muita jalometalliesineitä. Kultasepänliike Suokolla myyminen käy helposti ja nopeasti.


Olet samalla hyvällä asialla, tuetaan yhdessä Tampereen Lastenklinikkaa! Kultasepänliike Suokko on Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n yhteistyökumppani. Jalometallien myyminen meille ei vähennä saamaasi hyvitystä, eikä myyminen meille edellytä sinulta lahjoitusta Lastenklinikalle. Tukemme Tampereen lastenklinikalle on osa Kultasepänliike Suokon yhteiskuntavastuullisuutta.

https://lahjoitalapsille.fi/

Tampereen Lastenklinikan Tuki logo

Perinteisenä kultasepänliikkeenä olemme turvallinen kullanostaja. Osaamme tutkia kultapitoisuuden koruissa ja vastaavasti luokitella kullan aina korkeimpaan hintaluokkaan. 

Meille kelpaa kaikenlainen jalometalli: kotimaan- ja ulkomaanleimoilla leimattu, valkokulta, hammaskulta ja erilaiset puolivalmisteet ja raaka-aineet. Ostamme myös hopeaesineet ja -korut, samoin palladium- ja platinakorut. Tarvittaessa irrotamme jalokivet ja annamme arvion vaikeistakin esineistä.

Hintamme päivittyvät kullan maailmanmarkkinahintaa seuraillen. Ajantasaisen, päivän hinnan voit tarkistaa oheisesta hintataulukosta.

Voit tuoda tarkistettavaksi myös sellaiset korut, joista et ole varma ovatko ne jalometallia. Osaamme erottaa ne aidosta materiaalista.

Huomioithan, että kultaa myyvän henkilön tulee olla 20 vuotta täyttänyt.

Hintataulukko

Alla hintataulukko eri kultapitoisuuksista sekä hyvitettävät hinnat muista jalometalleista.

Taulukon kullan hinnat sisältävät +2€ kampanjalisän.

Kulta

 • 24K*

  33,69 €/g

 • 23K

  30,59 €/g

 • 22K

  26,01 €/g

 • 21K

  23,28 €/g

 • 20K

  21,28 €/g

 • 18K

  19,15 €/g

 • 14K

  14,90 €/g

 • 10K

  11,82 €/g

 • 9K

  9,58 €/g

 • 8K

  8,87 €/g

Platina

 • -950-

  16,60 €/g

Palladium

 • -950-

  16,60 €/g

Hopea

Ostamme myös hopeaa. Kysy ajantasaista hinnastoa asiakaspalvelustamme.

Maksettavat hinnat perustuvat arviointihetken hinnastoon!
*Ostamme 24 karaatin kultaa unssin viikossa.

Näytä kullan normaalihinnasto

Erikoistarjous - Kullasta +2€/g

Erikoistarjous: Maksamme kullasta nyt +2 €/g!

Nyt kullan myynti kannattaa: Saat kullasta 2 euroa enemmän grammalta! Tämä siis jo valmiiksi reilujen hintojemme päälle. Mainitse asioidessasi netin kampanjahinnasta hyödyntääksesi edun.

Miksi myydä kulta Suokolle

Helppo ja turvallinen
Kultasepänliike Suokko on tehnyt kullan ja muiden jalometallien myynnin mahdollisimman helpoksi. Voit myydä kultasi meille myymälässämme tai muiden ostoksien yhteydessä.

Nopea palvelu ja maksu
Panostamme erittäin nopeaan palveluun arvioinnissa ja maksussa. Myymälässämme saat joko rahan suoraan käteisenä, tilisiirtona tai voit vaihtaa sen myös johonkin tuotteistamme tai lahjakorttiin.

Käteisellä maksamme 5% alennetun hinnan johtuen käteisen tuottamista pankki- ja muista kuluista. 

Läpinäkyvä myyntiprosessi
Olemme avoimia ja läpinäkyviä ostaessamme jalometalleja. Kulta punnitaan kassalla, voit itse tarkistaa vaa'an antaman painon. Jos koruissasi on arvokkaita jalokiviä, irrotamme ne sinulle mukaasi.

20 vuoden kokemus kulta-alan ammattilaisena
Kultasepänliike Suokko,  yli 20 vuoden kokemus kultasepänliikkeenä ja kullan ostajana. Iiro Suokko perusti yrityksen 1.7.1991 Porissa.

Myynti ei ole aina paras ratkaisu

Vanhat kultakorut ovat käyttäjälleen rakkaita. Korjaamme mielellämme vanhat korut uudenveroisiksi. Myös vanhojen korujen arvokkaat jalokivet voidaan istuttaa uusiin koruihin.

Tule asiantuntevan henkilökuntamme pakeille ja löydetään uusi elämä korullesi.

MTV3

TV:stä tuttu

MTV3 kävi kylässä haastattelemassa Kultasepänliike Suokon toimitusjohtajaa kultaseppä Iiro Suokkoa. Linkistä näet haastattelumme.

Katso uutinen MTV3:n sivuilta

Ajankohtaista

Alla autenttinen asiakaspalute:

Hei,
Kävin liikkeessänne 23.1.2015 Mäntästä käsin. Mukana oli kultaesineitä, joita ei voi enää käyttää. Arvionne oli hyvä. Kävin vielä parissa arvuuttamassa ja molemmissa oli pienempi hinta. Mainostatte ihan oikein "Tampereen paras hinta". Tilaisuuden tullen asioin taas liikkeessänne näissäkin asioissa.

Ystävällisin terveisin Marja-Riitta Saastamoinen