Toimitus- ja maksutavat

Toimitustavat ja -hinnat

  • Nouto myymälästämme Tampereelta, hinta 0 €
  • Nouto lähimmästä Matkahuollosta, hinta 3,90 €
  • Nouto lähimmästä lähikaupasta, hinta 3,90 €
Kun tilauksesi yhteissumma on vähintään 50 €, toimitus Matkahuoltoon tai lähikauppaan 0 €
 

Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa Tradekan Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Sovellus etsii toimitusosoitetta lähinnä olevat lähikaupat joista voit valita mieluisimman noutopisteeksesi. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte siitä ilmoituksen tekstiviestinä.

  • Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 6,90 €

Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse.

Kun annatte sähköpostiosoitteenne tilaajatietoihin saatte Matkahuollon seurantanumeron toimitusvaiheessa sähköpostiinne, jolla voitte seurata tilauksenne etenemistä.

Toimitusajat

Tuotteidemme toimitusaika on pääsääntöisesti 1 - 4 työpäivää. Tilaustuotteilla toimitusaika on 5 - 15 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.
Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kultasepänliike Suokko toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
Y-tunnus: 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Klarna lasku - 14 päivää maksuaikaa

Täysi-ikäiset asiakkaat voivat tilata tuotteet laskulla. Saat sähköpostiisi laskun, jossa on 14 päivää korotonta maksuaikaa.

Et voi tilata tuotteita laskuun silloin, kun tilaat tuotteet jollekin toiselle tai olet muutoin antanut toimitusosoitteeksi jonkun muun kuin väestörekisterissä olevan osoitteesi.

Kun valitset laskun maksutavaksesi, tarkistamme luotto- ja osoitetietosi.

Lue lisää laskulla maksusta klikkaamalla tästä

Osamaksu - Klarna Tili

Voit maksaa tilauksesi osissa käyttämällä Klarnan osamaksu maksutapaa. Klarnan osamaksulla maksaessasi Klarna Oy avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti.

Voit lyhentää tilin loppusummaa itse valitsemissasi kuukausierissä, kuitenkin vähintään joko 9€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi. Voit aina halutessasi maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois.

Kaikki Klarnan osamaksulla maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle, myös silloin kun maksat Klarnan osamaksulla muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.

Klarna Tili - osamaksuvaihtoehdon kulut

Maksutapa Vuosikorko Perustamismaksu Laskutusmaksu Loppusumma 150 €(12 kk) Loppusumma 1000 €(12 kk)
Tili 22% 0 € 3,95 €  198,84 € 1170,53 €

Lue lisää tili maksutavasta klikkaamalla tästä

Klarna Tili Maksuaikakampanja - vaihtoehtojen kulut

Maksuaika Vuosikorko Avausmaksu Laskutusmaksu Loppusumma 150 € tilaukselle Loppusumma 1000 € tilaukselle
3kk 0% 9,90 € 3,95 € 171,75 € 1 021,75 €
6kk 0% 19 € 3,95 € 192,70 € 1 042,70 €
12kk 0% 29 € 3,95 € 226,40 € 1 076,40 €
24kk 9,95% 29 € 3,95 € 292,68 € 1233,56 €
36kk 9,95% 29 € 3,95 € 349,70 € 1336,36 €

HUOM! Maksuaikakampanjan avausmaksu lisätään aina jokaisen oston yhteydessä lopulliseen hintaan maksaessasi osamaksulla.

Ostoksesi hyväksymiseksi sinulta kysytään ostoskorissa henkilötunnuksesi, väestörekisteriin ilmoittamasi osoite ja tiedot vuosituloistasi. Saat päätöksen tilauksesi hyväksymisestä välittömästi tilauksen vahvistettuasi. Ensimmäisen kerran Klarnan osamaksulla maksaessasi sinulle lähetetään postitse tilisopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää Klarna Oy:lle.

Muista lukea huolellisesti Klarnan osamaksun tiliehdot osoitteessa: https://online.klarna.com/pdf/account_terms_FI.pdf.

Laskuihin liittyviin kysymyksiin saat vastauksia nyt myös käyttämällä Klarnan sähköistä asiakaspalvelulomaketta osoitteessa klarna.com/fi/tuki.

Maksutavat myymälässä

Maksutavat myymälässämme poikkevat verkkokaupan maksutavoista.
Myymälän maksutavat: American Express, Diners, Visa, Visa Electron, Master Card, Debit (pankkikortti), tilisiirto, käteinen sekä romukulta ja muut jalometallit.