Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, pois lukien mittatilaustuotteet.

2. Tuotteella, jota löytyy varastosta toimitusaika on 1 - 4 työpäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Kultasepänliike Suokon asiakaspalveluun joko sähköpostitse asiakaspalvelu(at)suokko.fi tai puhelimitse 050 420 4880 (ma - pe 10.00 - 18.00).

4. Kultasepänliike Suokko ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Kultasepänliike Suokon vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Suokko.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot:

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on pääsääntöisesti 1 - 4 työpäivää. Tilaustuotteilla toimitusaika on 5 - 15 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. 

2. Toimitus- ja maksutavat

- Nouto myymälästämme Tampereelta
- Nouto lähimmästä Matkahuollosta tai lähikaupasta
- Toimitus suoraan kotiovellesi

- Maksutavat: verkkopankkimaksut, luottokorttimaksut, lasku ja osamaksu.

Lue tarkemmat tiedot toimitus- ja maksutavoista täältä

3. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. Esimerkiksi sormus joka on tilattu määrätyssä koossa tai tuote johon on tehty asiakkaan pyynnöstä kaiverrus ei ole palautuskelpoinen.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)suokko.fi tai
puhelimitse numeroon 050 420 4880 (ma - pe 10.00 - 18.00).


Pyydämme palauttamaan tuotteet Matkahuollon asiakaspalautuksena osoitteeseen:

Kultasepänliike Suokko
PL 448
33101 TAMPERE

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli tuote on viottunut tai väärä)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme uuden tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen)
  • Tilinumerosi rahojen palautusta varten

4. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen asiakaspalvelu(at)suokko.fi tai soittamalla 050 420 4880.

5. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu(at)suokko.fi tai soittamalla 050 420 4880. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Suokko.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.

6. Yhteystiedot

Kultasepänliike Suokko
Tuomiokirkonkatu 17
33100 TAMPERE

Puh. 050 420 4880
Sähköposti: asiakaspalvelu(at)suokko.fi